Groen gas prijs: € 1,025

Ook wij rijden op Groengas!

 Sinds oktober 2012 rijdt Tonny Kolkman zelf ook in een CNG auto. Hij rijdt nu rond in een zwarte Volkswagen Caddy. Deze auto zag hij op de website www.smartgreencars.nl en wordt nu gebruikt voor het bezorgen van kleinere hoeveelheden smeermiddelen, kolen en gasflessen. Deze 2 liter Caddy rijdt net zo fijn als op benzine en je merkt eigenlijk geen verschil. Tonny Kolkman is dan ook zeer tevreden met zijn aankoop.

Groot Zevert heeft eind 2012 ook twee voertuigen aangeschaft. Zij rijden met een FIAT Doblo Maxi en het bevalt hen prima.
Beide auto’s zijn voorzien van een 20 kg CNG tank .Het grote verschil met de oude diesel is niet de trekkracht maar de stille motor en goede rijeigenschappen. Ook het gevreesde trekgewicht waarover in het verleden werd gediscuseerd levert geen problemen op
Arjan Prinsen vertelt; “ De auto`s voldoen prima aan onze wensen,  we rijden er veel mee in omgeving naar onze klanten. Hij voldoet ruimschoots aan onze verwachtingen, het is een stap in de richting naar een regionale kringloop van grondstoffen. We zijn nu onderweg naar onze klanten op Groengas geproduceerd uit de mest van de veehouders uit de achterhoek." 

 

 

 

 

 

FUELswitch Quickscan-tool

Rijdt u al duurzaam? Bepaal met de FUELswitch Quickscan-tool of Groengas Achterhoek bij uw auto past!

Berekenen